pondělí 15. února 2010

Vikings také odhalili plán na offseason

Dalším týmem, který oznámil taktiku v podepisování hráčů během přestávky jsou Vikings. Jejich personální viceprezident Rick Spielman v rozhovoru pro Star Tribune odhalil karty.

Vikings by údajně byli rádi, kdyby se QB Brett Favre vrátil na další season, dají mu čas a volnost na rozhodnutí. "Vím, že půjdeme prostě cestou vpřed a necháme Bretta ať se rozhodne jaké kroky chce učinit," řekl Spielman. "Znám velmi dobře celý tým od majitelu, po naše coache a fanoušky, myslím že bysme byli velmi rádi měli Bretta zpět na další sezónu a zhodnotili své šance v útoku na titul."

Rozhodnutí Favrea také nebude mít vliv na tom, jak se Vikings vypořádají s ostatními QB v týmu. "Zhodnocujeme všechny možnosti od tradu, podepsáni FA po draft. Také se rozhodujeme jak naložíme se svými zbývajícími QB v sestavě, Sage Rosenfelsem a Tarvarisem Jacksonem."

Spielman dále objasnil situaci kolem potenciálních FA v týmu, zejména RB Chester Taylor a DT Pat Williams jsou velmi důležitými hráči. Vikings by rádi znovu podepsali oba tyto hráče. Taylor je pro útok velmi cenným hráčem, zejména jako RB z Shotgun formací a na 3rd downy, ikdyž existuje velká pravděpodobnost, že Taylor již nebude chtít být jen "dvojkou" a zkusí štěstí jinde. Co se Williamse týče, tak ten ve svých 37 letech zvažuje konec kariéry.

Na konci rozhovoru Spielman potvrdil, že použijí svůj Tag na DE Raye Edwardse, zatím není známo jaký druh použijí. Edwards byl letos velmí platným hráčem v silné Defensive Line a nasbíral 8,5 sacku, což je zatím jeho nejlepší výkon v karieře.

Žádné komentáře:

Okomentovat