čtvrtek 28. října 2010

[Aktualizováno] Rekordy a historické milníky 2010

Week 1

TE Tony Gonzalez - Kansas City Chiefs a Atlanta Falcons
Obrázek

Tony Gonzalez se stal prvním TE v historii NFL, který chytil 1000 přihrávek.

WR Terrell Owens - San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Dallas Cowboys, Buffalo Bills a Cincinnati Bengals
Obrázek

WR Terrell Owens se stal třetím hráčem historie NFL, který získal přes 15000 rec. yards. Připojil se tak k velikánům jako jsou Jerry Rice a Isaac Bruce.

WR Hines Ward - Pittsburgh Steelers
Obrázek

Hines Ward se stal 12. hráčem v historii NFL, který dosáhl na metu 900 chycených přihrávek a je také prvním hráčem Steelers, který získal 11000 rec. yards.


Week 2


Antonio Gates, svým 62. TD v kariéře, vyrovnal na druhém místě historických tabulek Shannona Sharpa.


Randy Moss se v zápase proti New York Jets dostal do klubu hráčů s více jak 150-ti TD. Ostatními členy jsou Jerry Rice, Emmitt Smith a LaDainian Tomlinson.

Week 3


L.T. se stal 5. running backem historie s více jak 12000 rush yards a 4000 receiving yards. Dalšími hráči, kteří dosáhli této mety jsou Walter Payton, Marcus Allen, Thurman Thomas a Marshall Faulk.

"America's team" získal 400. výhru ve své historii a jsou tak druhým týmem po Pittsburgh Steelers, který toho dosáhl.


Týden na to, co vyrovnal v historických tabulkách Shannona Sharpa, přidal Gates svůj 63. TD v kariéře a osamostatnil se na druhém místě za Tony Gonzalezem.







Anquan Boldin ve svém 98. zápase kariéry chytil svůj 600. pass a je hráčem, který nejrychleji dosáhl této mety. Před ním jím byl Marvin Harrison, který toho dosáhl ve svém 102. zápase.

Week 4







Díky 352yds ze zápasu s Jaguars se Peyton Manning vyhoupl na třetí místo v passing yards s 51493 yds, čímž odsunul Johna Elwaye.

WR Terrell Owens - San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Dallas Cowboys, Buffalo Bills a Cincinnati Bengals
Obrázek

Pouhé 4 zápasy poté co překonal hranici 15000 rec. yds, překonal Terrell Owens další milník, když se dostal na druhé místo v receiving yards (15325yds) a na páté místo v receptions (1030).

TE Tony Gonzalez - Kansas City Chiefs a Atlanta Falcons
Obrázek

Tony Gonzalez opět posunul historický rekord v receiving yard mezi TE, když se stal prvním hráčem, který se přehoupl přes hranici 12000yds.


Loňský Defensive Player of the Year podesáté v kariéře doběhl s chyceným interceptionem až do endzone soupeře a posunul se na 3. místo v této kategorii.

Week 5







Brett Favre dosáhl dalšího milníku v historii NFL, když se stal prvním QB v historii, který překonal ve své kariéře hranici 500TD a 70000 passing yards.







Kick returner Stefan Logan svým 105-ti yardovým kickoff returnem, proti St. Louis Rams, vyrovnal klubový rekord.


Week 6







Devin Hester potřinácté v kariéře doběhl při kick returnu až do endzone.


Tomlinson je 8. hráčem historie NFL, který dosáhl hranice 17000 yds from scrimmage.

CB Ronde Barber nastoupil ke svému 172. zápasu v řadě a překonal tak v historických tabulkách současného DC Steelers, Dicka LeBeau.

Week 7


Raiders dosáhli v zápase proti Denver Broncos, nejvyššího počtu bodů v historii týmu, hodnota jejich nového rekordu činí 59 bodů.

Hall se připojil k dalším 17-ti hráčům, kteří drží rekord v počtu chycených interceptionů na zápas se 4 interceptiony.

WR Terrell Owens - San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Dallas Cowboys, Buffalo Bills a Cincinnati Bengals
Obrázek

Owens se stal již letos druhým hráčem, po Randy Mossovi, který dosáhl mety 150-ti TD v kariéře.

Jackson se stal nejlepším running backem v historii Rams se 7324 yds. Nechal za sebou takové legendy jako jsou Eric Dickerson a Marshall Faulk.

Week 7

Tento mladý kicker se stal čtvrtým kickerem v historii NFL, který ve dvou po sobě jdoucích zápasech kopnul pět field goalů.


L.T. pokračuje v překonávání milníku. Proti Green Bay Packers překonal hranici 13000 rushing yards a je spolu s Walterem Paytonem jediným, kdo naběhal přes 13000yds a zároveň chytil přes 4000yds.

Drew Brees v zápase proti Pittsburgh Steelers zkompletoval svůj 2931. pass v kariéře a předstihl v historických tabulkách Troye Aikmana, kterého odsunul z 15. místa.

Go to guy Peytona Manning překonal metu 10000 receiving yards v kariéře.

Žádné komentáře:

Okomentovat