sobota 6. února 2010

Torry Holt a Tra Thomas se budou loučit s Jaguars

WR Torry Holt a OT Tra Thomas budou v pondělí vyhození z týmu Jacksonville Jaguars. Se zprávou přišel list Florida Times Union.

Torry Holt, známý zejména ze svého působení u Rams, příšel loni k Jaguars jako klíčový hráč, který měl posílit passový útok. Letošní ročník zakončil s relativně dobrými čísly, 51 catches, 722 yardy a žádným TD. Ve věku 33 let, ale začal rychle ztrácet rychlost a schopnost separovat se od obránce, navíc k tomu má podepsáný kontrakt ve výši 9 mil. USD na další dva roky a Jaguars se rozhodli jít levnější cestou mládí. V nadcházejícím roce se startery na pozici WR stanou Mike Sims-Walker a Mike Thomas. Sims-Walker byl loni nejúspěšnějším WR v týmu Jaguars se 63 catchy, 869 yardy a 7 TD.

Tra Thomas, 35 let, byl náhradníkem na pozici OT a neměl významnějsí vliv na chod týmu.

UPDATE: Ihned po ohlášení odchodu Torryho Holta se objevili informace o tom, že by Holt mohl obnovit spolupráci s Mikem Martzem, v současnosti OC Bears. Martz a Holt byli součástí tzv. The Greatest Show on  Turf, jednoho z nejlepších útoku v historii. Uvidíme jak se zachovají Bears, mentor by se jim rozhodně hodil.

Žádné komentáře:

Okomentovat