sobota 13. února 2010

Prioritami Steelers v offseason bude podpis Reeda, Hamptona a Clarka

Sportovní ředitel, 6ti násobných šampionů NFL, Kevin Colbert na setkání s novináři definoval klíčové hráče, se kterými bude přednostně uzavřen kontrakt, čas mají do 5. března, kdy začíná oficiálně termín pro podepisování Unrestriced Free Agents (nechránění volní hráči). Mezi tyto priority patří kicker Jeff Reed, Nose Tackle Casey Hampton a Free Safety Ryan Clark.

Pokud nebudou moct podepsat některého z těchto hráčů, tak mají možnost tzv. Franchise nebo Transition tagu, zejména v případě Hamptona, pilíře obrany Steelers, se tento krok dá očekávat, byť dříve prohlásíl, že by se mu to nezamlouvalo.

Colbert také oznámil hráče, kterým nenabídnou kontrakt, jsou jimi Runningback Willie Parker a Cornerback Deshea Towsend, oba dlouholetí hráči Steelers a bývalé opory týmu. Parker s rostoucím věkem ztrácel rychlost a letos ho v Depth Chartu přeskočil mladý Rashard Mendenhall, také Townsend ve věku 34 let ztratil mnoho ze svých schopností a je i dost možné, že ukončí kariéru.

Dalšími hráči s končící smlouvo jsou: Patrick Bailey, Willie Colon, William Gay, Daniel Sepulveda, Carey Davis, Matt Spaeth, Darnell Stapleton (RFA - chránění volní hráči), Charlie Batch, Rocky Boiman, Tyrone Carter, , Nick Eason, Travis Kirschke a Joey Galloway (UFA).

Žádné komentáře:

Okomentovat